Kiropraktor i Nacka/Sickla i Stockholm

Behöver du en naprapat eller kiropraktor i Stockholm? Vi finns i Nacka, på Arena Motion & Rehab, Sickla. Här hittar du en erfaren naprapat och kiropraktor med över 40-års erfarenhet. Vi behandlar genom att justera, en manipulation som rättar till besvären och återställer rörelsen i ledbanden. Vi erbjuder även behandling med akupunktur, medicinsk laser, masserande ström och ultraljud för att komma åt och bota dina besvär. För oss är det viktigt att både arbeta förebyggande och att hjälpa till med behandling när besvär redan uppstått. Oavsett om du har problem med ryggen, nacken, stela muskler eller annat besvär så kan en kiropraktor i Stockholm hjälpa dig.

Skillnad mellan kiropraktor och naprapat

Spinal manipulation, justering av leder, är en central och viktig del av både naprapater och kiropraktorers arbete och utbildning.  Hos både en naprapat och kiropraktor får du hjälp med liknande besvär. Vem av dem som kan hjälpa just dig är mer upp till de olika terapeuterna och vilken teknik de använder.

 

Behandlingar hos naprapat och kiropraktor i Nacka

Vår erfarenhet och breda kunskaper som kiropraktor / naprapat innebär att vi kan utföra och behandla en mängd olika besvär. Vi har över 40 års erfarenhet av och behandlar både akuta och kroniska besvär. Vi lyssnar på dig, undersöker dig och behandlar själva orsaken till dina besvär. Vi kompletterar även behandlingar med bland annat akupunktur, ultraljud, laser och ström när det ger en god effekt.

Vad kostar kostar en behandling hos Rygg & Leder i Sickla

Vi är medlemmar av Svenska Naprapatförbundet. Här får du alltid hjälp snabbt och ett personligt bemötande.  Vi har alltid ett fast pris på 750:- per behandling i Sickla under vardagar.

BOKA TID ONLINE HÄR

Kiropraktor Stockholm – vi finns i Nacka, på Arena Motion & Rehab, Sickla.

 

Kiropraktor Stockholm Nacka