Naprapat i Sickla

Här finns en naprapat i Sickla med över 40-års erfarenhet! Vi behandlar genom att justera, en manipulation som rättar till besvären och återställer rörelsen i ledbanden. Vi kompletterar även behandlingen med akupunktur, medicinsk laser, ultraljud samt masserande ström för att komma åt inflammerade åkommor och bota dina besvär. För oss är det viktigt att arbeta både förebyggande och att hjälpa till med behandling när besvär redan uppstått. Oavsett om du har problem med nacken, stela muskler, ont i knän eller ryggen så kan du känna dig i trygg i våra händer.

 

En erfaren naprapat i Sickla tar hand om dig

Naprapatkliniken Rygg & Leder grundades 1980 och finns på Arena Motion & Rehab i Sickla. Vi har en bred erfarenhet av yrket och våra legitimerade naprapater är även utbildade i akupunktur. Din naprapat i Sickla är en expert på att behandla och förbygga problem med ryggen, leder och nerver. Vi har en bred kompetens och erfarenhet vid behandling av ryggskott, nackspärr, hälsporre, knäproblem och mycket mer.

Naprapatbehandlingar

Vår erfarenhet och breda kunskaper i naprapati innebär att vi kan utföra och behandla en mängd olika besvär. Vi har över 40 års erfarenhet av naprapatbehandlingar och behandlar både akuta och kroniska besvär. Vi lyssnar på dig, undersöker dig och behandlar själva roten till dina problem och besvär. Vi kompletterar även behandlingar med bland annat akupunktur, ultraljud, laser och ström när det ger en god effekt.

Vad kostar en naprapatbehandling i Sickla

Vi är medlemmar av Svenska Naprapatförbundet. Här får du alltid hjälp snabbt och ett personligt bemötande.  Vi har alltid ett fast pris på 750:- per behandling hos naprapat i Sickla under vardagar.

BOKA TID ONLINE HÄR

 

 

Naprapat i Sickla